Home About us

About us

Blue Waves Resort se nalazi na otoku Krku, uz samu plažu s kristalno čistim morem. S centrom Malinske, obližnjim malim ribarskim i turističkim mjestom, povezan je 2 km dugom obalnom šetnicom.

Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala i modernim dizajnom, ovaj resort se savršeno uklopio u primorski krajolik. 97 soba raspoređeno je u tri odvojena objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata. U sobama prevladavaju topli smeđi tonovi, a opremljene su prema standardima hotela s četiri zvjezdice. Sve sobe raspolažu s klima uređajem, LCD televizijom sa satelitskim programima, minibarom, sefom, kupaonicom s kadom ili tušem, sušilom za kosu, telefonom.

Osim odlične pozicije uz more, ovaj resort također nudi čak tri bazena. Jedan je grijani bazen zatvorenog tipa sa jacuzzijem, a druga dva su na otvorenom; veliki bazen sa sunčalištem te laguna bazen sa dječjim kutkom za igranje na kojem se nalazi i poseban mali bazen za djecu.
Glavni buffet restoran se nalazi na samoj plaži i raspoređen je na dvije razine. Bez obzira na kojoj se razini nalazili, gosti iz svakog dijela restorana imaju predivan pogled na plažu i more. Restoran svakodnevno nudi specijalitete hrvatske i internacionalne kuhinje. Izuzev buffet restorana, resort raspolaže i sa nekoliko barova. Na samoj plaži se nalazi Beach bar, uz glavni bazen na otvorenom se smjestio Pool bar a pored recepcije se nalazi i Lobby bar s malom ali uvijek sunčanom terasom.
Health & Relax zona opremljena je zatvorenim bazenom sa grijanom vodom, jacuzzijem, finskom saunom, malenom fitness dvoranom i dvjema sobama za masaže. Resort ima i vlastito ograđeno parkiralište, kao i podzemnu garažu s 25 mjesta za automobile.

Opis soba:

Standardna soba – (cca. 18m2, max. popunjenost 2 odrasle osobe)
1 soba s bračnim krevetom, klima uređajem, satelitskom LCD televizijom, telefonom, WiFi-om, minibarom, sefom, odvojena kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu. Sobe su s pogledom na park a neke imaju i francuski balkon

Superior soba (pogled more) – (cca. 24m2, max. popunjenost 2 odrasle osobe + 2 djece ili 1 odrasla osoba na dodatnom ležaju) - 1 soba s bračnim krevetom, sofom na razvlačenje (200x140), radnim stolom, klima uređajem, satelitskom LCD televizijom, telefonom, WiFi-om,  minibarom, sefom, odvojena kupaonica s tušem i sušilom za kosu. Sobe su s pogledom na more te mogu imati balkon ili vrtnu terasu.

Family Junior Suite (morska strana) – (cca. 30m2, max. popunjenost 2 odrasle osobe + 2 djece ili 1 odrasla osoba na dodatnom ležaju) - 1 soba s bračnim krevetom, klima uređajem, sefom i radnim stolom, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (200x140), klima uređajem, satelitskom LCD televizijom, telefonom, WiFi-om, minibarom, odvojena kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu. Sobe su s pogledom na more ili bazen te većinom imaju mali francuski balkon.

Family Superior Suite (pogled more) – (cca. 50m2, max. popunjenost 4 odrasle osobe + 2 djece ili 1 odrasla osoba na dodatnom ležaju) - 2 sobe s bračnim krevetima ili jedna soba ima bračni krevet a druga ima dva odvojena kreveta, klima uređaj u obje sobe, radni stol i sef u sobi sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (200x140), klima uređajem, satelitskom LCD televizijom, telefonom, WiFi-om, minibarom, odvojena kupaonica s kadom i sušilom za kosu. Većina soba ovog tipa ima i dodatan odvojeni toalet. Sve sobe su s pogledom na more te imaju balkon ili vrtnu terasu.